Recent comments

Friss Hírek

VERRATTI: Egy napon a Serie A-ban akarok játszani

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain olasz középpályása, Marco Verratti nem csinált belőle titkot, hogy hazájában, a Serie A-ban szeretné folytatni pályafutását – igaz egyelőre nem most.


A 22 éves futballista már azóta az olasz klubok célkeresztjében van, hogy 2012-ben a párizsiakhoz áttette a székhelyét.

A fiatal játékos nemrégiben 2019-ig meghosszabbította szerződését a francia csapatnál, de a Juventus által rendszeresen körüludvarolt Verratti nem titkolta, hogy a jövője a Serie A-ban van.

„Egy napon a Serie A-ban akarok játszani” – mondta Verratti a Gazzetta dello Sportnak.

„Anno, amikor még a Pescarában játszottam, számos klub keresett meg, de ha a Juventust választom, kétlem, hogy ugyanakkora teret kaptam volna, mint így a PSG-nél – tért ki 2012-es döntésének helyességére az olasz középpályás. – Nagy csapatnál vagyok, úgy gondolom, hogy jó döntést hoztam, mert Olaszországban kevésbé bíznak a fiatalokban. Ugyanakkor én úgy vélem, hogy annak, aki jó, játszania kell, nem számít a kora.”

„A PSG még mindig megnyerhet mindent. Harmadik helyen állunk a bajnokságban, de vissza fogunk kapaszkodni az élre. A Bajnokok Ligájában igyekszünk a lehető legmesszebb jutni” – mondta Verratti, aki elismerően beszélt az Inter régi-új mesteréről, Roberto Manciniről, valamint csapattársáról, a Romával összeboronált Zlatan Ibrahimovicról is.

„Mancini érkezése nagyszerű hír a fekete-kékeknek, de sok munkája lesz a csapattal. Nagyszerű edző, tudja, hogyan teremtsen megfelelő lehetőségeket ahhoz, hogy a dobogón végezzen a csapat. Zlatan a vezér nálunk. Ő tartja egységben az öltözőt, és nem hiszem, hogy bárhová el akarna menni.”


forrás: NSO