Recent comments

Friss Hírek

SAMPDORIA: Fiatal argentin középpályást igazoltak, Muriel is érkezik

Miután talán a gárda legveszélyesebb játékosa, Manolo Gabbiadini elhagyta a Sampdoriát, várható volt, hogy nem marad érkező nélkül a genovai klub: egy hivatalos igazolása már van is a csapatnak, és várhatóan Gabbiadinit is pótolják.


A Sampdoria hivatalos honlapján már közzétette: Carlos Joaquín Correával 2019 júniusáig szóló szerződést kötött a klub. A 20 éves támadó középpályást az Estundiantestől szerezte meg a Samp, akinek a játékjogáért mintegy 8 millió eurót utal át az argentin klubnak. 

Correa idén 16 mérkőzésen 2 góllal és 3 gólpasszal segítette az Estundiantest, a játékos pedig a nyolcas mezszámot választotta. Az első információk alapján távoli lövései okozhatnak gondot az ellenfelek kapusainak, illetve labdával együtt is igen gyors sebességre lehet képes – aztán majd kiderül, hogy az olasz ligában mennyire tudja ezen képességeit kamatoztatni.

Várható volt, hogy Gabbiadinit pótolni fogja valakivel majd a Sampdoria: már az első hírek is az udinei Luis Murielről szóltak, Alfredo Pedullá, az olasz újságíró pedig arról számol be (miképp a Gazzetta dello Sport is), hogy megszületett a megegyezés a két klub között, és a kolumbiai támadó mintegy 12 millió euró ellenében költözik Genovába. A portálok arról számolnak be, hogy a Samp edzője, Sinisa Mihajlovic az első pillanattól kezdve Murielt szerette volna Gabbiadini helyett látni keretében, így teljesülhet a szerb mester első vágya.

forrás: azzurri.co.hu