Recent comments

Friss Hírek

Osvaldo visszatérhet a Juventushoz

Az olasz sajtó értesülései szerint Pablo Osvaldo, aki az elmúlt szezon második felvonását Torinóban töltötte, kölcsönben ismét visszatérhet a Juventus kötelékébe. 

 
A Southampton tulajdonában álló olasz-argentin támadó jelenleg kölcsönben az Internél szerepel, ahol nem sikerült beverekednie magát a milánói kezdőcsapatba, s a közelmúltban heves személyes ellentétek jelei mutatkoztak közte és a csapattárs Mauro Icardi között. 

A Tuttosport arról számol be, hogy a Juventus menekülő útvonalat kínálhat Osvaldo számára, s készen áll arra, hogy, a tavalyi konstrukcióhoz hasonló módon, hat hónapra kikölcsönözze az olasz válogatottat is megjárt támadót.

A napilap tudni véli, hogy Osvaldo továbbra is kiváló kapcsolatot ápol egykori csapattársaival, közülük is főként Carlos Tévezzel, s a klub sportigazgatója, Beppe Marotta is jó véleménnyel van róla. 

Osvaldo mindösszesen 18 alkalommal ölthette magára a zebracsíkos mezt, s ezalatt három találatot szerzett, közülük pedig az a legemlékezetesebb, amellyel, a torinói mészárlás után, a Juventus májusban a fővárosban is két vállra fektette a bajnoki kihívó AS Roma csapatát.

Osvaldo egyébként a kerettől külön edz még mindig az Icardival való incidense óta, a hétvégi mérkőzésre ismételten nem lett nevezve.

Felmerül a kérdés, kell ő a torinóiaknak?

forrás: juventuz.blog.hu