Recent comments

Friss Hírek

NAPOLI: Kibabráltak a Juve szurkolóival

A vasárnap esti Napoli-Juventus rangadóra bezárják a vendégszektort, tehát nem lesznek Juventus szurkolók a San Paolóban.


A nápolyi vendégszektor valószínűleg a legrosszabb egész Olaszországban. 

A pályával egy szintben helyezkedik el messze a futópálya mögött, a kilátás szörnyű. A szektor felett vashálót húztak ki, hogy ne lehessen kidobálni semmit a szektorból. Persze a nápolyiaknak ez tetszik, szívesen dobálnak rá a hálóra különböző petárdákat, vizelettel teli üvegeket, amelyekkel a kedves vendégszurkoló nem tud mit kezdeni. De ennek ellenére mindig tele van a vendégszektor, hiszen Nápoly környékén is rengetegen szurkolnak a zebráknak, tőlük most megfosztották azt, hogy élőben láthassák kedvenc csapatukat. Hogy miért?


Január másodikán az olasz meccsek biztonságáért felelős szervezet (CASMS) ülésre hívta a Juventus és a Napoli képviselőit a rendőrséggel együtt, hogy egyeztessenek a Juventus szurkolók biztonságos vendégszektorba-szállításáról. A Napoli képviselői azonban nem jelentek meg, így nem lehetett mit tenni, nem engedélyezték a vendégszektor nyitva tartását. A rá következő napon a Napoli a hivatalos oldalán kitett egy közleményt, miszerint a CASMS-szal történő remek együttműködés következtében a teljes vendégszektort megnyitják a hazai szurkolóknak…

forrás: juventushungary.hu