Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Cerci aláírt, másfél évre jött!

Az AC Milan labdarúgócsapata hivatalos Twitter-csatornáján  bejelentette: aláírta szerződését az Atlético Madridtól kölcsönbe érkező  Alessio Cerci.


A sikertelen spanyolországi légióskodást követően Itáliába visszatérő Cerci másfél évre lesz kölcsönben a Milan játékosa, a milánóiak cserébe Fernando Torrest küldték másfél évre Madridba.

Már csak az aláírás hiányzott Alessio Cerci szerződéséről, de hétfőn ez is megtörtént, és a játékost hivatalosan is bemutatják, mint a Milan első januári igazolását.
 
 Cerci már a Milan játékosa, amit maga Silvio Berlusconi is megerősített.

“Van egy új játékosunk, ami nagy örömmel tölt el engem, mert már három éve figyelemmel kísérjük Cerci pályáját,” – kezdte mondandóját a klub elnöke. “Végre megérkezett hozzánk, és már meg is ígérte, hogy a soron következő meccs előtt leborotválja a szakállát. Hiszek benne, hogy van esélyünk arra, hogy 2015-ben mi legyünk a legjobb olasz csapat. Minden meccset úgy kell kezelnünk, mintha az lenne a legfontosabb a szezonban, és senkit sem szabad alábecsülnünk., kezdve a keddi Sassuolo elleni bajnokitól. Mindig úgy kell pályára lépnünk, hogy uralni akarjuk a mérkőzést, nálunk legyen az irányítás, és sok gólt szerezzünk. Ez a csapat képes lehet rá, különösen a támadósorunk.”
Végül Berlusconi megemlítette a Real Madrid elleni győzelmet, és kiemelte El Shaarawy teljesítményét is, aki két góljával a találkozó MVP-je lett.

“Telefonon gratuláltam El Shaarawynak a Real Madrid elleni duplájához. Az egy csodálatos teljesítmény volt a csapat részéről, ami nagy lökést adhat nekünk. Mindig is mondtam, hogy nem cserélném el ezt a csapatot egyetlen másik olasz gárdásra sem, beleértve a Romát és a Juventust is. Biztos vagyok benne, hogy megvan bennünk az, ami ahhoz kell, hogy visszajussunk oda, ahova tartozunk, azaz a Bajnokok Ligájába. Természetesen a harmadik hely a cél, de elég erősek vagyunk, hogy megnyerjük az Olasz Kupát.”

forrás: acmilan.hu