Recent comments

Friss Hírek

Kezdő akarok lenni

A Roma fiatal csatára elismerte, szeretne kezdő játékos lenni és több lehetőséghez jutni.

 
Mattia Destróval kapcsolatban az utóbbi napokban nagyon sok olyan hír látott napvilágot, miszerint a csatár a januári átigazolási időszakban csapatot vált és a Milánhoz szerződik.

"Hogy szeretnék-e a kosárlabdában a 6. játékos lenni? Sokkal jobb ötödiknek lenni. Szeretem a versengést, de őszintén, a célom az, hogy kezdő legyek."- mondta Destro.

"Egy dolog semmit nem változott, az elkötelezettségem azzal kapcsolatban, ha pályára lépek, akkor a maximumot nyújtsam. 23 évesen már nem lehet fiatal játékosként figyelembe venni valakit, viszont azt kell mondani, nehéz a fiataloknak. Aztán ott van valami, ami sokunkat foglalkoztat, ha egy fiatal játékos elég tehetséges, akkor elmegy külföldre."

Destrót bántja az is, hogy annak ellenére lemaradt az elmúlt évek két nagyobb nemzetközi tornájáról, hogy kezdetben tagja volt a bővebb keretnek.

"Tagadhatatlan, csalódott voltam, mert amikor ennyire közel vagy hozzá, akkor szeretnéd, ha te is a repülőn lennél. De akár hányszor ez előfordul mindig rájössz, hogy ennél még több kell és akkor előbb, vagy utóbb én is ott leszek a csapatban."


forrás: asroma.hu