Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: A Galata 20 millió eurót kér Sneijderért

Az utóbbi napok pletykáiból az a forgatókönyv körvonalazódott, hogy a Juventus letett a klubbal többszörösen szóba hozott Xherdan Shaqiri megszerzéséről, s helyette a Galatasaray alkalmazásában álló Wesley Sneijderben véli megtalálni az ideális jelöltet a trequartista szerepkörre. 


A találgatások azt is megemlítették, hogy mivel a török klub jelentős tartozást halmozott fel Sneijderrel szemben, az isztambuli klub vezetősége nem gördít majd igazán komoly akadályt az üzlet megvalósulása elé, azonban most megszólalt a holland válogatott ügynöke, aki egyértelművé tette, hogy ügyfele csak és kizárólag a rögzített kivásárlási áron mozdítható a Boszporusz partjáról.

A Galatasaray nem akarja eladni Sneijdert. - nyilatkozta Guido Albers a török Bugun TV munkatársának. Wesley szereti a klubot és annak szurkolóit. Sem ő, sem a felesége nem kívánják elhagyni Isztambult.

Az olasz sajtó tudni véli, hogy a Juventus már ajánlatot tett Sneijdernek, s a torinóiak egy 18 hónapra szóló, 4,5 millió eurós bérezést biztosító szerződéssel csábítják a holland játékmestert.

Ha a Juve komolyan érdeklődik, akkor a Galatasarayjal kell egyeztetniük, s ki kell fizetniük a szerződésében rögzített 20 millió eurós kivásárlási árat.

Nem 5 milliót, nem 10 milliót és nem 12 milliót, hanem 20 milliót kell fizetniük. Semmi szükség arra, hogy velem beszéljenek, hiszen nem én vagyok az, aki el tudja adni a játékost.

Mindenesetre megerősíthetem, hogy nem érkezett ajánlat, és Wesley boldog a Galatasaraynál.

Az ügyben ugyanakkor megszólalt a török csapat edzője, Hamza Hamzaoglu is a Beşiktaş elleni mérkőzést követően. 

„Nem kívánjuk eladni a játékost, ám természetesen az átigazolási időszakban felmerülnek pletykák a futballistával kapcsolatban.

Ha hozzám jönne, és azt mondaná, hogy távozni kíván, akkor beszélnénk az ügyről.” - osztotta meg sokkal kevésbé sarkos álláspontját a tréner.

forrás: juventuz.blog.hu