Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Ajánlatot tettek Sneijdernek

Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus 18 hónapra szóló, évi 4,5 millió eurós bérezést biztosító szerződést kínált a pillanatnyilag a Galatasaray kötelékéhez tartozó holland játékmesternek, Wesley Sneijdernek, ha a játékos hajlandó elhagyni az isztambuli klubot, s visszatér Olaszországba.


A Juventus egyik legfőbb célja, hogy egy trequartista igazolásával adjon támogatást a zebramezes támadórészlegnek, s Sneijder neve a Bayern Münchentől távozni kívánkozó Xherdan Shaqiri mellett merült fel, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy az Öreg Hölgy az itáliai rutinnal rendelkező holland klasszis felé húz. 


A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a minap a klub számára "megengedhető luxusnak" nevezte Wesley Sneijdert, s a Tuttosport mai száma arról számol be, hogy a Juventus 18 hónapos szerződést és 4,5 millió eurós fizetést kínál a játékosnak.

A hírek szerint a Galatasaray 8 millió eurót kér a játékmesterért, azonban a Juve vezetősége bízik abban, hogy mivel a holland játékos magas fizetése súlyos terhet jelent az isztambuli klub számára, s komoly elmaradást halmozott fel Sneijderrel szemben, a törökök nem gördítenek legyőzhetetlen akadályt az ügy elé.


A Juventus mellett a Manchester United is érdeklődik a holland válogatott középpályás iránt.

forrás: juventuz.blog.hu