Recent comments

Friss Hírek

Azért vagyok itt, hogy tanuljak

A Roma fiatal játékosa elismerte, amiatt sem megy neki egyelőre jól a játék, mert nehezen megy a beilleszkedés Rómában.

 
Iturbe tavaly a Veronában sokkal jobb teljesítmény nyújtott és idén a Romában ezt megközelíteni sem tudta eddig, viszont ígéri, hamarosan javulni fog.

A játékos kezdett a római derbin, azonban Garcia lecserélte és a szezon eddigi részében nem nagyon tudta bebizonyítani, hogy miért is adott érte közel 25 millió eurót a Roma.

"Egy fiatal játékosnak nem könnyű beilleszkedni egy olyan csapatba, amelyik tele van bajnokokkal. Én még fiatal vagyok és mindig mondtam, azért vagyok itt, hogy tanuljak. Tavaly számos dolgot sokkal jobban csináltam, mert a Veronában sokkal nyugodtabb voltam, de az edzői stáb belém vetett bizalma nagyon fontos ahhoz, hogy jobban teljesíthessek."- mondta Iturbe a Rai Sport-nak.

A városi derbin a Roma 2:0-ás hátrányból egyenlített a Lazio ellen és Iturbe elmondása szerint a csapat a végén nem volt csalódott az eredmény miatt.

"Jó dolog egy derbin részt venni, de nézni is nagyon jó. A második félidőben jók voltunk, de az elsőben egyáltalán nem volt szerencsénk. A szurkolók végig mellettünk álltak még a nehéz periódusokban is. Ami Tottit illeti, ezek a meccsek roppant fontosak, a selfi pedig nagyon jó ötlet volt tőle. Ha ott lettem volna abban a pillanatban, akkor én is oda álltam volna a kamera elé. Összességében az egy pont nem olyan rossz a derbin." 


forrás: asroma.hu