Recent comments

Friss Hírek

INTER: Beszállnak a versenyfutásba Shaqiri játékjogáért

Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus mellett az Inter is beszállt a Xherdan Shaqiri játékjogáért folyó küzdelembe, s a két olasz klub a Liverpool csapatával fut majd versenyt annak érdekében, hogy Olaszországba csábítsa a Bayern Münchennél rendkívül kevés játéklehetőséghez jutó svájci válogatott játékost.

 
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a svájci támadó, aki már a nyári átigazolási időszak folyamán is nyitottnak tűnt a klubváltásra, már januárban távozik a német bajnoki címvédőtől. 

Az olasz sajtó tudni vélte, hogy a Juventus lehet a befutó Shaqiri ügyében, azonban a Tuttosport szerint az Inter egy hat hónapos kölcsönvételről, majd előre rögzített 15 millió eurós nyári vételről szóló ajánlattal próbálja meg kiütni az Öreg Hölgyet a nyeregből.

Az új érdeklődő színre lépése nyomán a Juventus további egyeztetéseket kezdeményezett Shaqiri képviselőivel, hogy mihamarabb rövidre zárja az átigazolási szappanoperát.

Gianluca Di Marzio szerint a Juventus hívó szava pozitív fogadtatásra talált Shaiqirinél, s a svájci támadó szívesen öltené magára a zebracsíkos mezt, azonban a 3 milliós kölcsönvételi díjra, majd három esztendő alatt kifizetésre kerülő 12 milliós nyári vételárra vonatkozó torinói ajánlat nem okozott osztatlan sikert a bajor klub vezetőségének körében. Az olaszországi folytatás esélyeit ronthatja az a tény, hogy a Liverpool már most januárban végleges megoldást keres Shaqiri ügyében, s ez a megoldás a Bayern München számára is kívánatosabb lehet.

forrás: juventuz.blog.hu