Recent comments

Friss Hírek

FIORENTINA: Kínából erősítenek?

A januári mercato talán egyik legtöbbet emlegetett szereplője a Fiorentina csapata. 


A firenzei klub eddig kiárusított a játékosaiból, most azonban úgy tűnik igazolni is akarnak. 

Méghozzá nem is akárhonnan, egyenesen Kínából. Azért ne essünk kétségbe, hogy a Fiorentina már csak kínai játékosokkal tudja feltölteni a keretét, mert két kipróbált olasz játékost hoznának vissza. Név szerint Alberto Gilardinót és Alessandro Diamantit.

A két játékos közül az előbbi az, akit ismerős környezet fogadna Firenzében, hisz’ 2008 és 2012 között játszott már ott. Úgy tűnik egyébként, hogy Gilardinónak már megvan a helye, és tényleg csak nyélbe kell ütni az üzletet a jelenlegi kenyéradójával, a kínai bajnok Guangzhou Evergrandével. A Fiorentina elnöke, Andrea Della Valle reményét fejezti ki, hogy minden simán megy majd Gilardino és Diamanti leigazolása kapcsán.

Utóbbi Firenzébe hozatala azonban bajosabb. Ahhoz, hogy Diamanti jöhessen, valakinek menni kell. Ez a valaki pedig Josip Ilicic. A szlovén játékossal már többször szóba hozták a Torino csapatát, ami komoly erősítéseket akar a tavaszi nemzetközi szereplés miatt. Egyelőre még távol vannak az álláspontok, de ha a Fiorentina komolyan le akarja igazolni Diamantit, akkor gyorsan egyezségre jut a kisebb torinói csapattal.

forrás: azzurri.co.hu