Recent comments

Friss Hírek

Ajánlatot tettek Joveticért

Úgy tűnik, hogy a Juventus a meghiúsult Shaqiri és Sneijder átigazolást követően nem adja fel kereterősítési terveit, és a hírek szerint összesen tizennyolcmillió euró értékű ajánlattal kívánja meggyőzni a Manchester City csapatát, hogy váljon meg az egykori Fiorentina csatártól.


Stevan Jovetic nem először kerül a Juventus látómezejébe, hiszen a huszonötéves csatár 2013-as átigazolása során is komoly torinói érdeklődésről lehetett hallani, ám végül az Öreg Hölgy képtelen volt felvenni a harcot a Manchester City tárcájával.

A SportMediaset a tegnap azonban arról számolt be, hogy a bianconero csapat ajánlatot tett a manchesteri kékeknek.

Ennek értelmében az olasz bajnok kétmillió eurót fizetne a támadó kölcsönvételéért, továbbá a szezon végén tizenhatmillió euróért meg is vásárolna a futballista teljes játékjogát.

Úgy tűnik, hogy jelenleg a klubok közel állnak a megállapodáshoz, az egyetlen problémát az jelenti, hogy az arab tőkével rendelkező angol klub kötelezővé kívánja tenni a szezonvégi átigazolást, tehát tulajdonképpen így csak a kifizetés történne több szakaszban, nem igazi kölcsönszerződés születne.

A Juventus azonban csak abban az esetben kívánja véglegesíteni az átigazolást szezon végén, ha Stevan Jovetic több mint tíz alkalommal pályára is lép ebben a szezonban.

A montenegrói válogatott csatár az átigazolás óta folyamatosan problémákkal küzd, például sérülésekkel, és nem tudott magának állandó helyet kivívni a Manchester City kezdőcsapatában, idén is csupán tizenkét Premier League mérkőzésen játszott, amelyeken öt gólt szerzett.

forrás: juventuz.blog.hu