Recent comments

Friss Hírek

PALLOTTA: Bárkivel felvesszük a versenyt

A közelgő Juventus elleni rangadó előtt James Pallotta, a Roma elnöke kijelentette, csapata bárkivel felveszi a versenyt.


A Roma kedden 1:1-es döntetlent játszott az angol bajnok Manchester Cityvel és vasárnap már a listavezető, szintén 100%-os Juventushoz látogat.

"Nagyon büszke vagyok azokra a szurkolókra, akik ott voltak Manchesterben, 90 percen keresztül hatalmas segítséget nyújtottak a csapatnak."- mondta a Roma Radio-nak Pallotta.

"Ez az, amit három éve folyamatosan próbál az egész vezetőség és most Garcia elérni, hogy ennyire sok hiányzó mellett ilyen fontos eredményt érjünk el."

"Nagyon tetszett, hogy a bekapott gól után azonnal volt válaszunk Maicon kapufájával, valamint pár helyzettel, ami sejtette már, hogy lesz még jobb is."

Az egyik nehéz találkozót másik komoly megmérettetés követi, hiszen vasárnap a tavalyi bajnok Juventus vendége lesz a Roma.

"Nagyon sok tényezőn múlik majd az eredmény, de a csapatunk már tisztában van azzal, hogy bárkivel felvesszük a versenyt a világ minden táján." 


forrás: asroma.hu