Recent comments

Friss Hírek

LAZIO: Klose a télen visszatér Németországba?

Miroslav Klose korán visszatérhet Németországba, miután a Kaiserslautern a hírek szerint a téli átigazolási időszakban szerződtetné a Lazio támadóját.


A 36 éves csatár egyre gyakrabban találja magát a cserepadon a római klubnál, miután az új szerzemény, Filip Djordjevics igencsak formába lendült, és a legutóbbi két meccsén négyszer is betalált.

Az Il Messaggero értesülése szerint ez a helyzet arra késztette Klose korábbi klubját, a Kaiserslauternt, hogy már most kapcsolatba lépjen a Lazióval a támadó lehetséges szezon közbeni átigazolásáról.

A Die Welt szintén beszámolt Klose hazatérésének lehetőségéről, annak ellenére, hogy a német játékos valamivel a vb előtt hosszabbította meg szerződését az olasz klubnál.

Klose a Kaiserlauternben kezdte profi karrierjét, ahonnan 120 bajnoki mérkőzést és 44 gólt követően 2004-ben a Werder Bremenhez (89/53) tette a székhelyét, majd 2007 és 2011 között a Bayern Münchent erősítette (98/24).

A Lazióban 2011 óta 83 élvonalbeli mérkőzésen 35-ször, a német válogatottban 137 fellépésen 71-szer volt eredményes – ezzel német csúcstartóvá lépett elő –, a vb-ken szerzett 16 góljával pedig a vonatkozó örökranglista első helyén áll.


forrás: NSO