Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: A torinóiak vészforgatókönyve: Vidal-Shaqiri csere

Ma még nem lehet tudni mi lesz a sorsa Arturo Vidalnak, mert a legutóbbi kimaradása már 100.000 Eurós büntetést vont maga után, de felvetődik a klubváltás lehetősége is. 




A chilei válogatott játékost a Manchester United azonnal elvinné a Zebráktól, de az olasz bajnokság listavezetője más szempontokat is mérlegelni akar. 

Már hosszabb ideje kiszemelte magának Xherdan Shaqirit a Bayern München svájci válogatott játékosát. A középpályán, de inkább csatárként bevethető labdarúgó szerződése lejár 2016-ban és a kevés játéklehetőség miatt szívesen távozna. Pep Guardiola vezetőedző azonban egyértelművé tette, hogy maradnia kell. 



Ebbe a bizonytalanságba kapaszkodna bele az Öreg Hölgy, ha nem tudnak nyugvópontra jutni Vidallal az életmódjával és a játékával kapcsolatban. Felvetődött annak lehetősége, hogy Vidal felajánlják a Bőrnadrágosoknak – korábban szívesen vitték volna – cserébe pedig Shaqirit kérnék. 

Mielőtt még valaki a játékosok kvalitása miatt azt mondhatná, hogy Giuseppe Marotta ügyvezető igazgató elvesztette józan ítélőképességét egy apró kiegészítést mindenképpen fűznénk az információhoz. 

A chilei szerződése 2017-ben jár le, így eleve magasabb a piaci értéke, ráadásul jelen helyzetben jóval értékesebb labdarúgó, mint Shaqiri, így az ajánlat elfogadása esetén a Bayernnek még a zsebébe kellene nyúlnia.

forrás: foci-live.hu