Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Sajnos Torinóban a büntető terület egy kicsit nagyobb

A francia mester véleménye szerint a Roma a játékvezetőnek és saját magának köszönheti a vereséget.

 
"Ez most nem fontos."- válaszolt Garcia a piros lapját firtató kérdésre.

"Én inkább a meccsről beszélnék, mert túl sok incidens történt a pályán, ennek ellenére mi a saját hibánkból vesztettük el a meccset, mert nem használtuk ki a két remek gólszerzési lehetőségünket."

"Sajnos Torinóban a büntető terület egy kicsit nagyobb, mint 16 méter...Én hiszek abban, hogy nem csak eredményben, de játékban is lehetett volna ez sokkal jobb és mindkét csapat játszhatott volna szép futballt is."

A mérkőzésen piros lapot kapot Manolasz, aki hevesen reagált Morata hátulról történő becsúszására.

"Elég feszült volt a helyzet, de a játékvezető általában kontrollálja ezeket. Számunkra a rossz ebben az egészben az, hogy Morata csúnya becsúszására Manolasz így reagált, nem neki kellett volna ítélkeznie."

"Az első félidőben túl sokszor elvesztettük a labdát. Inkább a fizikai erőnlét dominált a meccsen és szerintem mi eleget tettünk azért, hogy nyerjünk, látva Gervinho és Pjanic helyzeteit. Ha nem kaptunk volna gólt az első félidő hosszabbításának második percében, akkor az megváltoztatta volna az egész meccset. A második félidőben megpróbáltunk erősebben nyomni és használni a technikai tudásunkat."

A mérkőzésen több kérdéses szituáció is volt és a rómaiak úgy vélik, hogy sem Maicon kezezése, sem Pjanic becsúszása nem a 16-oson belül volt.

"Ami a játékvezetést illeti, szerintem itt az idő, hogy segítsünk nekik. Fantom gólok és kétes esetek a 16-os vonalánál simán eldönthető a technológia használatával és itt az idő, hogy használjuk ezeket és segítsük a játékvezetők dolgát. A technika centiméter pontossággal megmutatná, hogy bent volt-e, vagy kint, hiszen már a 21. században vagyunk."

"A végén úgy is az számít, hogy vesztettünk, csak ez számít, viszont az a baj, hogy mindhárom gól a játékvezető helytelen döntései miatt volt gól." 


forrás: asroma.hu