Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Büszke vagyok a játékosaimra

A Roma 1:1-es döntetlent ért el az angol bajnok Manchester City otthonában és Rudi Garcia szerint csapata ezzel bebizonyította, hogy felnőtt a feladathoz, amit a halálcsoport adott.




"Bebizonyítottuk, hogy tudjuk azt a szintet hozni, amit megkövetel ez a csoport és büszke vagyok a játékosaimra."- kezdte a mérkőzés utáni nyilatkozatát Garcia.

"Minden úgy történt, ahogy vártuk, mert meg voltak a lehetőségeink sőt, több komoly gólhelyzetünk volt. Aztán az utolsó 10 percre nagyon elfáradtunk és szenvedtünk, de ez azért fordulhatott elő, mert a középpályán és a védelemben hetek óta ugyanazok a játékosok játszanak sorozatban. Ettől függetlenül elégedetten láttam, hogy a csapatnak volt karaktere."

Ashley Cole eddig nem nagyon brillírozott az olasz bajnokságban, azonban a City ellen remek teljesítményt nyújtott.

"Figyelemre méltó volt a válasza ezen az estén. Lehet az angol levegőnek köszönhette a jó játékot, ezért vinnünk kell belőle haza valamennyit."- viccelt Garcia.

"Ashley mindig jól játszott nálunk, de ezen az estén megmutatta, hogy milyen igazi bajnok is ő."

"Még nagyon messze a vége, de most a Cityt 3 ponttal mögöttünk tartottuk, aztán lesz két meccsünk a Bayern Münchennel. Ez az eredmény még magabiztosabbá teszi a játékosaimat és látszik, hogy lesz némi beleszólásunk a továbbjutásba a halálcsoportban."

"Ennek a csapatnak van személyazonossága és a játékosok nagyon jól megoldották éles helyzetben azt, amin 14 hónapig dolgoztunk. Vannak óriási tehetségeink, de ezen az estén látszott, hogy mindent bele tudnak adni, ha kell. Az ilyen meccseken nagyon oda kell figyelni, tisztában kell lenni az ellenfél tudásával és arra hangsúlyt kell fektetni. Teljes mértékben hiszek a játékosaimban. A mérkőzés előtti megbeszélésen elhangzott hogy a világ egyik leggazdagabb csapata ellen fogunk játszani és ez egy fantasztikus tapasztalat lesz mindenkinek, amit megérdemlünk a tavalyi munkánknak köszönhetően. Ennek a csapatnak van tartás, amivel komoly sikereket érhetünk el később."

"Most pihennünk kell, mert vár még ránk egy kisebb meccs vasárnap..." 



forrás: asroma.hu