Recent comments

Friss Hírek

BUFFON: Tiszteljük Máltát!

Gianluigi Buffon, az olasz válogatott csapatkapitánya óva intett attól, hogy bárki alábecsülje az ellenfelet az esti ( Sport 1 HD )mérkőzés előtt, és kitért az Azerbajdzsán elleni győzelemre is.

 
„Nem kellett felemelnem a hangom a meccs után az öltözőben.”-biztosított mindenkit a kapus a legutóbbi sajtótájékoztatón.

„Néha szükség van arra, hogy kritikusan szóljon valaki a csapattársaihoz, de ezután a mérkőzés után én csak gratulálni tudok nekik.”

Málta mindkét selejtezőjét elveszítette; pénteken Norvégiától szenvedtek sima, 3-0-s vereséget, Buffon azonban elővigyázatos.

„Ha valaki látta azt a mérkőzést, tudhatja, Máltának legalább 7 gólszerzési lehetősége volt. A kisebb csapatok ráadásul akár 10 embert is be tudnak állítani saját térfelükre, hogy megtörjék az ellenfél játékát. Olyan hamar meg kell szereznünk a vezetést, amilyen hamar csak lehet.”


 „Olaszországnak igazi edzőre van szüksége, olyan szövetségi kapitányra, aki nemcsak a kezdőket rakja össze, de technikailag és fejben is rendbe tudja rakni a játékosokat, ezért vagyok itt. A fiúknak meg kell érteniük, hogy nincs »én« a csapatban, és hogy a látványos futball mindig győzelemhez vezet” – mondta Antonio Conte, az olasz válogatott szövetségi kapitánya a Málta elleni találkozó előtt.

Az Azzurri 20:45-kor, várhatóan kissé felforgatott kezdővel lép majd pályára Máltán.

forrás: azzurri.co.hu