Recent comments

Friss Hírek

AZZURRI: Több helyen is változhat a kezdő a máltaiak ellen

Három meccset követően továbbra is hibátlan Antonio Conte az olasz válogatott élén, de a hollandok és a norvégok elleni magabiztos siker után Azerbajdzsán 2-1-es legyőzése után már kevésbé döngethetjük a mellünket. 


A Squadra Azzurra holnap este Máltán folytatja szereplését, Conte pedig készen áll több helyen is frissíteni csapatán.

A hátsó alakzatban várhatóan nem lesz változás, ismét a Ranocchiával kiegészített Juventus-tengely kezdheti meg a meccset, ami Barzagli és Astori sérülésének tudatában csöppet sem meglepő.

A pálya közepén már több változás is következhet. 

Mindkét szélen frissíthet Conte, a jobb oldalra Darmian helyett Candrevát, a bal oldalra pedig De Sciglio helyett Pasqual-t jelölheti a kezdőbe, irányítóként pedig a sérüléséből teljesen felépülő Verratti veheti át Pirlo helyét, aki nemrég maga mögött hagyott sérülése miatt kaphat pihenőt. Verrattit egyik oldalán Marchisio marad a csapatban, az 5. kiadó posztért pedig a legutóbb kezdő Florenzi küzd meg Andrea Polival és Marco Paroloval.

A csatársorban is változtathat a fiatal szakvezető, aki eddig a Zaza-Immobile párosban bízott, ám Zaza hetek óta tartó gólképtelensége és rossz formája láttán elérkezettnek látja az időt Graziano Pellé bevetéséhez. A Southampton 29 éves támadója évek óta fantasztikus mennyiségben termeli a gólokat, így holnap este jó eséllyel megkapja majd a lehetőséget a válogatottbeli debütálásra Immobile párjaként. 

A másik opció a csatársorba Sebastian Giovinco, aki az azeriek ellen csereként beállva 16 perc alatt lenyűgözte a szakértőket és a szurkolókat is játékával.

Mindezek tükrében az alábbi kezdővel vághat neki a Málta elleni idegenbeli meccsnek az Azzurri:

Buffon – Ranocchia, Bonucci, Chiellini – Candreva, Florenzi, Verratti, Marchisio, Pasqual – Immobile, Pellé.

forrás: azzurri.co.hu