Recent comments

Friss Hírek

AZZURRI: Pellé és Rugani is a válogatott kapujában

Sajtóhírek szerint az olasz válogatott nemrégiben kinevezett szövetségi kapitányának, Antonio Conténak új, illetve visszatérő nevek is bekerülhetnek a 2016-os EB-selejtezőre készülő keretébe, többek közt Graziano Pellé és Daniele Rugani is.


Szombat este fogja Conte kihirdetni második Azzurri keretének tagjait, amely együttes majd Azerbajdzsán és Málta csapatával fog küzdeni a 3-3 pontért.

A Gazzetta dello Sport szerint a támadószekcióba Pellé mellé Simone Zaza, Ciro Immobile, Mattia Destro és Dani Osvaldo kerülhet be.

A Liverpoolt erősítő Mario Balotelli behívására kevés esély látszik, ellenben  Sebastian Giovinco és Fabio Quagliarella is esélyes a keretbe kerülésre.

Daniele Ruganinak az U-21-es keretből való kimaradása szinte garancia arra, hogy a felnőtt keretben kap majd helyet, amely azt is jelenti egyben, hogy Daniele Gastaldello bekerülési esélyei csökkenni látszanak.

Marco Mottának, a PSG középpályásának jelenlegi formája könnyen azt eredményezheti, hogy először kaphat meghívót Conte gárdájába. A Sampdoriát erősítő Roberto Sorianonak is akad némi esélye behívóra.

Szombat este mindenesetre már kiderül, a fentebb említett úriemberek közül ki részesülhet abban a megtiszteltetésben, hogy magára öltheti a címeres mezt.

forrás: azzurri.co.hu