Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Az esélyeink nem csökkentek

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a spanyol Atlético Madridban minimális különbséggel nyert az olasz Juventus ellen. 


„Nagyon nehéz az Atlético ellen játszani, mert nagyon jól védekezik, mindig hosszú indításokkal próbálkozik és egyáltalán nem érdekli a labdabirtoklás, vagy az, hogy két jól passzt adjon egymás után. Odahaza általában lezárja térfelén a teret az ellenféllel szemben, és megpróbál találni egy gólt. Ezt történt most is. Szerintem nem voltunk rosszak, győzni akartunk, de hiába voltak lehetőségeink kontrákra, az utolsó passzokat rendre elrontottuk. Igen mérgesek vagyunk a kudarc miatt, de ez egy kiegyensúlyozott csoport, esélyeink nem csökkentek" – morgolódott a lefújást követően Massimiliano Allegri, a Juventus mestere.



 „Nagyon kiegyensúlyozott mérkőzést láthattak a nézők, amelyen nem sok helyzetet dolgoztunk ki, de a döntetlen igazságosabb lett volna – így az olaszok kapusa, Gianluigi Buffon. – Az Atlético nem arról híres, hogy sok teret ad az ellenfélnek, ezért kemény dió, ráadásul összeszokottan, egy emberként védekeznek a madridiak. Sokat kell még fejlődnünk abban, hogy több helyzetet teremtsünk az olyan idegenbeli mérkőzéseken, mint ez. Most kontrolláltuk ugyan a találkozót, de még elszántabban kell játszanunk, ha győzni akarunk."

forrás: NSO