Recent comments

Friss Hírek

Udinese: Veszekedés az edzésen

Nem minden úgy alakul Udinében, ahogy azt szezon előtt eltervezték: annak ellenére, hogy idén nyáron talán nem volt akkora kiárusítás az Udinese játékoskeretében, az eredmények nem találkoznak a vezetőségi elvárásokkal: úgy tűnik, a csapat egyre jobban kezd kicsúszni Francesco Guidolin kezei alól.

 
A tegnapi edzés elég feszült hangulatban ért véget az Udinesénél: Guidolin kicsit keményebben szólt oda a futballistáknak a trénin végéhez közelítve, amit a legjobban a brazil középpályás, Allan vett magára, aki elég cinikus és provokatív választ adott Guidolin mondataira. 

Pontosan a La Gazzetta dello Sport sem írta le az elhangzottakat, ám annyi kiszivárgott az edzésről: a játékosok két táborra oszlottak, volt, aki az edző, és volt aki Allan pártját fogta a szóváltást követően. 

Végül az esetet követően néhány perccel Allan a társai és az edző előtt is bocsánatot kért viselkedéséért. Az Udinese számára kemény túra következik: ugyan a Catania sem szerepel idén túl fényesen a Serie A-ban, de Szicíliába sosem lehet nyugodtan utazni. Az Udinese sportigazgatója nem zárt ki annak a lehetőségét sem, hogy Allant kizárják a keretből a hétvégi meccset illetően, ám az szinte biztos, hogy pénzbüntetésben fog részesülni a brazil játékos. 

Ugyanakkor Francesco Guidolin jövője sem biztos: amennyiben nem sikerül jobb eredményeket elérni a gárdával, távozhat a csapat éléről a mester.

forrás: azzurri.co.hu