Recent comments

Friss Hírek

Milan: Allegri marad!

A tegnapi Fiorentina elleni hazai vereség (0-2) után, vasárnap hosszan egyeztetett a csapat tulajdonosa, Berlusconi és ügyvezetője, Galliani.  


A megbeszélés után kiderült, hogy a kudarcok ellenére Allegri marad a Milan edzője.

Vélhetően nem kizárólag jó szántukból egyeztettek a csapat vezetői, hiszen a Fiorentina elleni meccsen a szurkolók ismét megtalálták a vezetőséget. 

Egy transzperensen (képünkön) arra emlékeztették őket, hogy nyáron csak egy középső védőt és egy középpályást kértek, mire a vezetőség válasza az volt: ‘A szurkoló ne szóljon bele a mercatóba!”. Most a Curva Sud újra üzent: Mindenki számára világos volt, és tessék, itt az eredménye.”
 
A San Siróban a Fiorentina ellen az a csúfság is megesett a Milannal, hogy a találkozó utolsó negyedórájában szinte csak a firenzeiek szurkolását, ollézását lehetett hallani…

Sőt! A MilanNews arról számolt be mai cikkében, hogy Constant szóváltásba keveredett a meccs után a szurkolókkal. A stadionba kilátogatók éles füttyszóval értékelték a csapatot a lefújás után, vélhetően az öltözőbe vonulás közepette kérték rajtuk számon a minősíthetetlen produktumot.

Talán ezek a szurkolói jelek is arra sarkallhatták a Milan vezetőit, hogy vasárnap hosszan egyeztettek a jövőről. A Milan 32 éve nem kezdett ilyen kínosan bajnokságot, ráadásul akkor ki is esett a csapat a Serie A-ból. 

Galliani és Berlusconi beszélgetéséről nem sok konkrétum derült eddig ki, annyi azonban biztos, hogy a Barcelona elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre még Allegri készíti fel a csapatot. 

A milannews arról ír, hogy amennyiben Allegri távozna, akkor Tassotti lép egyet előre, vagyis az ő kezébe kerül a karmesteri pálca.  Egy olasz tévéműsor arról ír, hogy Trapattoni lehet a beugró Allegri helyére.

forrás: acmilan.hu