Recent comments

Friss Hírek

Inter: Az U-válogatott védő szívprobléma miatt visszavonult

Bejelentette visszavonulását Felice Natalino, az Internazionale labdarúgócsapatának 21 éves olasz utánpótlás-válogatott védője, aki szívprobléma miatt hagyott fel az aktív játékkal.


A korosztályos nemzeti csapatokban több mint 40 alkalommal pályára lépő Natalino 18 esztendős korában debütált az Inter első csapatában, amelynek színeiben a Serie A-ban és a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhatott, 2012-ben azonban szívritmuszavart diagnosztizáltak nála.

Idén februárban aztán még rosszabbra fordult a helyzet, Natalino szívrohamot kapott és sürgősségi műtétet kellett végrehajtani rajta, így mára belátta, hogy fel kell adnia az álmát.

„Azt hittem, hogy külföldön még játékra alkalmas állapotba kerülök, de az orvosom véleménye szerint nem lett volna bölcs döntés, ha nagy terhelés alá vetem a szívemet – mondta Natalino, majd kitért jövőbeli céljaira. – Segítek édesapámnak a családi futballiskolánk működésében Virtus Sambiaséban, ahol megpróbálok tanácsot adni a fiataloknak. A konditeremben is sok időt töltök majd a nagybátyám emlékére, aki kerékpárbalesetben hunyt el.”

„Az élet megy tovább. Alakulhatott volna jobban, de sokkal rosszabbul is. Köszönet mindenkinek, különösen az Internek, amely a továbbiakban is közel áll majd a szívemhez. Egyrészt szomorú vagyok, másfelől azonban boldog, mert minden rendben van velem, és ez a legfontosabb” – tette hozzá a Veronában és a Crotonében is megfordult játékos.

forrás: NSO