Recent comments

Friss Hírek

Conte: A kemény munkánk meghozta a gyümölcsét

Antonio Conte megdicsérte csapatát a Parma ellen mutatott teljesítményért. 



Csapata először nyert a Keresztesek otthonában, így a vezetőedzőnek volt oka az ünneplésre.

"Boldog vagyok. Győzni akartunk, a kemény munkánk meghozta a gyümölcsét. A játékosok fejében akár a Real Madrid elleni találkozó is járhatott volna, de mindenki a megfelelő mentalitással és koncentrációval lépett pályára."
 
Quagliarella kapufája meghatározó momentumnak bizonyult a mérkőzésen. A csatár pillanatokkal beállása után lőtte ki a keresztlécet, s a kipattanó labdából Paul Pogba szerezte meg a Zebrák győztes gólját.


"Fabio lövése elképesztő volt. Ő képes ezekre a dolgokra, de ne kezdjék el agyondicsérni, máskülönben a félpályáról is lövöldözni fog. Paul szintén ügyesen, laposan szúrta a kapura a labdát, nem volt könnyű szituáció."


A este folyamán a nyári igazolás, Angelo Ogbonna is szerepet kapott, s remekül helyt állt a háromemberes védősorban. A szakember külön kitért az új szerzeményre.


"Mindenkivel meg voltam elégedve Padointól Ogbonnáig. Angelo a Torinóban meghatározó és karizmatikus szerepet töltött be, de ez egy másik közeg, és még csak három hónapja van velünk. Itt bármit teszel, jó vagy rossz teljesítményt nyújtasz, egyből a címlapokra kerül. Ma megmutatta, mire képes, de tovább kell dolgoznia, és tudatosítania magában, hogy mit jelent a Juventus mezének a viselése" - nyilatkozta Conte.


Claudio Marchisiót a 62. percben váltotta Pirlo a cserepadról. A Mester pihentetni szerette volna a Juventus-nevelést.


"Claudio intenzív teljesítményt nyújtott 60 percig. Az elmúlt mérkőzéseken meglehetősen sokat szerepelt, ezért szerettem volna egy kis pihenőt adni neki a keddi mérkőzés előtt. Nem teljesen tért még vissza a szezon eleji térdsérüléséből, de biztos vagyok benne, hogy nem sokára a régi énjét láthatjuk a pályán."

forrás: juventuz.blog.hu