Recent comments

Friss Hírek

Bonucci: Hatalmas mérkőzést várok a Napoli ellen

A Juventus védőjátékosa, Leonardo Bonucci elégedett volt a csapat teljesítményével a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája rangadón, s arra számít, hogy a vasárnapi mérkőzés a Napoli ellen egy igazi döntő lesz majd.


"A Juventus két sebességet mutatott, az első félidő fantasztikusan sikerült, a második már sokkal kevésbé." - értékelt Bonucci. 
 
"Meglátásom szerint igaz, hogy Európában vannak csapatok, amelyeknek akkora előnye van, mint a Real Madridnak, de ha félelem nélkül, igazi pimaszsággal néznek szembe velük, akkor legyőzhetőek."

"Az ilyen csapatok ellen csapásról csapásra, a megfelelő harciassággal és tökéletes hittel kell kiállni. Ha ez adott, ez a Juve képes arra, hogy valami jelentőset és varázslatosat érjen el, ebben biztos vagyok."

"Azért mondom ezt, mert továbbra is erősnek kell gondolnunk magunkat, s még jobban tudatában kell lennünk a képességeinknek. Ha az első félidő során nyomást gyakoroltunk a Real Madridra, a logika azt mondatja, hogy a második félidőben is ugyanezt akartuk tenni."

"Igazi döntőt várok vasárnap a Napoli ellen. Mindenképpen győznünk kell, különösképpen a pompás stadionunkban, a fantasztikus szurkolóink előtt."

"Úgy gondolom, hogy hatalmas mérkőzés lesz. Győzzön a jobbik csapat!"

forrás: juventuz.blog.hu