Recent comments

Friss Hírek

Robinho: Döntő fontosságú lesz a Juve-Milan

Robinho, a Milan brazil támadója elmondta, nagyon boldog, hogy végül maradt a csapatnál és véleménye szerint a Juventus-Milan döntő összecsapás lesz.


Robinho januárban és a nyáron is nagyon közel állt ahhoz, hogy visszatérjen nevelőegyesületéhez, a Santoshoz, ám végül pénzügyi okok miatt meghiúsult az üzlet és a játékos úgy döntött, hogy végül marad a Milanban.

“Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is tagja vagyok egy ilyen nagyszerű klubnak és hogy igényt tartanak rám. Remélem, hogy évekig itt játszhatok. A csapatnak még javulnia kell, de jó úton haladunk és remélem, hogy ez az idény a Milané lesz. Álmom az, hogy a jelenlegi szezonban trófeát nyerjek a Milannal majd részt vegyek a nyári világbajnokságon Brazíliával” – mondta a brazil támadó a Milan Channelnek.

“Sajnálatos módon olyan nagyszerű játékosaink nem állnak rendelkezésre sérülés miatt, mint El Shaarawy, Kaká vagy éppen De Sciglio és még sokan mások, míg Montolivo nem rég tért vissza. Annak érdekében, hogy a legjobbak legyünk, mindenkire szükség van”

A Milannak a hét közben Hollandiában volt jelenése a Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában. A rossoneri ellenfele az Ajax volt, a végeredmény 1-1 lett. A csapat a következő mérkőzését a rivális Juventus ellen játssza, vasárnap 20:45 kezdettel.

“Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos ez a találkozó. Döntő mérkőzés lesz. Nagyon motiváltak és elszántak vagyunk, jó formában vagyunk, reméljük hogy jó futballt fogunk játszani és mindenekelőtt nyerni fogunk. Allegri? Ő egy nagyszerű edző, mindig kitart a csapat mellett, még a legnehezebb időszakokban is. Kaká? Nagyon jó barátom és egy nagyszerű játékos, így csodálatos érzés újra itt látni. Remélem, hogy a lehető leghamarabb visszatér a pályára. Ricky meghatározó játékos. Balotelli? Mario egy bajnok és egyike azoknak a játékosoknak, akik ha jó formában vannak megtudják teremteni a különbséget a mérkőzésen” – fejezte be.

Robinho még 2010 nyarán csatlakozott a Milanhoz az angol Manchester Citytől 18 millió euró fejében és azóta 120 mérkőzésen 29 gólt szerzett. A támadó a 2013/2014-es idényben 8 meccsen kapott szerepet és 2 gólt szerzett, összesen 398 percet töltött a pályán.

forrás: acmilan.hu