Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Reina szívesen igazolna a Barcához

Újabb fordulatot vehet a nyáron váratlanul a Liverpoolból kölcsönadott és a Napoliban jó teljesítményt nyújtó José Reina jövője. 


Egy ideje pletykálják, hogy a távozó Victor Valdés utódja, és saját magának is tetszik az ötlet.

A 31 éves hálóőr a katalánok ifjúsági akadémiáján nőtt fel, de 2002 tavaszán a Villarreal kedvéért elhagyta az együttest, mivel nem volt lehetősége az első csapatban védeni. Azóta eleget bizonyított Angliában és visszatérhet.

„Nagyszerű lenne visszatérni Barcelonába, nagyon örülök, hogy megemlítették az én nevemet is – reagált frissen a Catalunya Radio kérdésére, de gyorsan hozzátette. – Hangsúlyozom viszont, hogy semmit sem írtunk alá."

„Úgy gondolom, hogy sok kapussal felvették a kapcsolatot, és ebből állítottak össze egy rövidített listát. Meglájuk, hogy mi történik jövőre" – mondta Reina, aki a 2014-es távozását a nyáron bejelentő Valdés helyére érkezhet.

A váltáshoz ki kell vásárolni 2016-ig érvényes liverpooli szerződéséből, de Simon Mignolet érkezésével, ha lejár az idény végén a kölcsöne, már nem biztos, hogy első számú kapusként számítanának rá. Ez könnyítené ügyét.

forrás: sporthírado.hu