Recent comments

Friss Hírek

Matri: Ünnepelni fogok, ha gólt rúgok a Juvénak

Alessandro Matri, a Milan olasz támadója elárulta, ha a hétvégi Juventus elleni rangadón betalál, akkor ünnepelni fog.


Az olasz támadó idén nyáron csatlakozott nevelőegyesületéhez, a Milanhoz mintegy 11 millió euróért a rivális Juventustól. 

Matrinak még nem sikerült betalálnia régi új csapatában, az utóbbi mérkőzéseken nagy helyzeteket, ziccereket puskázott el, ami miatt a szurkolók többsége elégedetlen vele kapcsolatban.

A hétvégén a Milan a Juventushoz látogat, és mivel sem Giampaolo Pazzini, sem Stephan El Shaarawy és sem pedig Mario Balotelli nem léphet pályára a mérkőzésen, így a várakozások szerint Massimiliano Allegri a Robinho-Matri kettőst jelöli a kezdőcsapatba, míg a padon Niang foglal majd helyet.

“Ünnepelni fogok, ha gólt rúgok. Nem gondolom, hogy ez tiszteletlenség lenne a Juventusszal szemben. A gólszerzés számomra ünnepléssel jár. A Cagliari ellen is megünnepeltem a gólomat, így nem értem, hogy miért pont a Juventus ellen nem kéne” – mondta Matri a La Gazzetta dello Sportnak pénteken.

“A Juventus több játékosával is jó kapcsolatot ápolok, és sokan szöveges üzenetekben biztattak.”

Matri többek között két Scudettót nyert a Juventusszal, úgy tűnt, hogy Antonio Conte számít az olasz támadóra, de végül az eladása mellett döntöttek.

“Ha egy klub azt mondja, hogy megfontolják az érted kapott ajánlatokat, akkor ez azt jelenti, hogy nem vagy fontos a csapat számára. A Juventus nagy beruházásokra készült és pénzre volt szükségük” – fejezte be.

A 29 éves támadó a 2013/2014-es idényben 7 mérkőzésen kapott lehetőséget a Milanban, a bajnokságban 5, a Bajnokok Ligájában 2 meccsen kapott szerepet és összesen 455 percet töltött a pályán.

Gólt még nem sikerült szereznie.

forrás: acmilan.hu