Recent comments

Friss Hírek

Joorabchian: Carlos fél lábbal is játszana

Carlos Tévez játéka továbbra is kérdéses a holnapi, Galatasaray elleni Bajnokok-ligája találkozón, a játékos ügynöke szerint azonban ügyfele akár fél lábbal is vállalná a szereplést.


Mint ismert, Tévezt a hétvégén durván eltalálta a Torino és a Juventus közös tulajdonában lévő, Juventus-nevelésű Ciro Immobile. 

Kia Joorabchian, Carlos Tévez ügynöke is megszólalt az ügyben, aki szerint nem elképzelhetetlen az argentin holnapi szereplése.

„Carlos egy igazi harcos, ha csak egy lába lenne, akkor is próbálna futni, hogy segítse csapatát. A holnapi játékát illetően természetesen az edző kezében lesz a döntés, ha a játszatása mellett dönt, ügyfelem készen fog állni.”

Ideérkezése előtt sokan tartottak tőle, hogy Tévez itt is olyan kezelhetetlen lesz, mint Mancini irányítása alatt Manchesterben volt. Joorabchian szerint a változás mögött egészen egyszerű magyarázat áll.

„Carlos olyan játékos, aki minden tőle telhetőt megtesz, ha nyugodt a környezet körülötte, akkor semmitől nem tart. Még Del Piero mezének a viselése is csak ösztönzően hat rá, nem ismeri a félelmet.”

forrás: Juventusfc.hu