Recent comments

Friss Hírek

Giovinco: Nagyon boldog vagyok

A Juventus 3:2-es győzelmet aratott hazai pályán a gyengélkedő AC Milan ellen, s ugyan a csapat húsz másodperc elteltével azonnal hátrányba került, sikereresen talpra állt, s a második játékrészben megfordította az eredményt.


A Juve saját nevelésű játékosa, Sebastian Giovinco csereként lépett pályára, s bevetése telitalálatnak bizonyult, mert szinte első labdaérintéséből megszerezte a torinóiak vezető találatát. 

Az apró termetű játékost számos kritika érte azzal kapcsolatosan, hogy képtelen igazán fontos, döntő pillanatokban betalálni az ellenfelek hálójába.

"Minden gól fontos. Ha egy ilyen este betalál az ember, az különleges érzést jelent, s nagyon boldog vagyok. Jó mérkőzést játszottunk és rászolgáltunk a győzelemre, annak ellenére, hogy bizonyos időszakokban veszítettünk az összpontosításunkból, s ezért drága árat fizettünk." - nyilatkozta Giovinco.

"Hátrányba kerültünk a legelső helyzetükből, a jövőben meg kell próbálnunk mindvégig összpontosítani az egész találkozón. Ugyanakkor, az első tíz percet leszámítva, jól játszottunk, s ez egy értékes győzelem."

A játékos ügynöke, Andrea D'Amico se hagyta figyelmen kívül a vasárnapi mérkőzésen látottakat, és nyilatkozatában Cesare Prandelli szavait idézte emlékeztetés céljából.

„Tudom, hogy Antonio Conte hisz Sebastianban.” - idézte Andrea D’Amico mondatait a TuttoJuve.

„Mindig védelmébe vette a játékost, még a nehéz időszakokban is. Nem is olyan régen Cesare Prandelli úgy beszélt Sebastianról, mint az olasz futball egyik legnagyobb tehetségéről.”

„Remélhetőleg most is emlékszik ezekre a mondatokra a szövetségi kapitány.” - tért a lényegre az ügynök a válogatott szünet előtt.

forrás: juventuz.blog.hu