Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Győzni megyünk az Interhez

Szombat este háromnegyed kilenckor kezdődik a 184. Internazionale–Roma meccs, azaz a Giuseppe Meazza Stadionban találkozik egymással az eddig hibátlan Roma és a szintén veretlen Inter .


A spanyol származású francia Rudi Garcia jött, látott, és azonnal klubrekordot ért el a „farkasoknál”, hat győzelemmel ugyanis még sohasem kezdett a Roma a bajnokságban. 

Sőt, ha Garcián múlik, hét sikerrel indítanak a fővárosiak, a tréner ugyanis kijelentette, hogy nem lacafacáznak, győzni mennek Milánóba is.

„Rangadó ide vagy oda, egészen nyugodtak vagyunk. Amikor győzöl, sokkal könnyebb motiváltnak lenned és önbizalommal telve dolgoznod. Minden rendben van a csapat háza táján. Nehéz lesz, de győzni megyünk az Interhez. Nem félek a vereségtől. Egyszerűen nincs bennem félelem. Folytatni akarjuk a sikersorozatunkat, kétszáz százalékig megbízok a mostani Romában!” – fogalmazott Garcia, aki elárulta, hogy ötezer Roma-drukker buzdítja majd őket Milánóban.

A „farkasok” védelmében (De Sanctis – Toroszidisz, Benatia, Castan, Balzaretti) és középpályássorában (Pjanic, De Rossi, Strootman) nincs változás, Rudi Garcia csak azt nem tudja még, ki lesz Francesco Totti és Alessandro Florenzi társa a támadószekcióban.


forrás: NSO