Recent comments

Friss Hírek

Viviano: Muszáj nyernünk!



A firenzeiek kapusa, Emiliano Viviano úgy véli, hogy mai ellenfelük támadója, Mario Balotelli a valaha volt egyik legjobb labdarúgó lehet.

“Ő egy elképesztő tehetség, aki arra született, hogy futballista legyen” – mondta a “Violák” portása Balotelliről a La Gazzetta dello Sportnak.

Az olasz válogatott csatár januárban igazolt a Milanhoz, és azóta nyolc alkalommal talált be minden tétmeccset figyelembe véve.

“Ha ő is úgy akarja, akkor a valaha volt egyik legkiválóbb játékos lehet. Jó fizikumú, gyors és gólérzékeny. Mióta a Milanhoz igazolt, azóta a piros-feketék más sebességben futballoznak” – folytatta Viviano Balotelli méltatását.

“Persze vétett hibákat, de beszéltünk egymással és mindig próbálok neki segíteni. Azonban a média mindig a rossz fiúként fogja őt beállítani” – tette hozzá a kapus.

Viviano ezután rátért arra, hogy mennyire fontos a mai találkozó számukra.

“Muszáj megnyernünk a meccset. Itt a tökéletes lehetőség arra, hogy csökkentsük a különbséget köztünk és a Milan között, szóval mindent bele kell adnunk” – fogalmazott a Fiorentina játékosa.

Bár Viviano nagyra tartja Balotellit, de biztosak lehetünk benne, hogy ma mindent megtesz majd azért, hogy a Milan új csillagja ne szaporítsa tovább góljainak számát.

forrás: Futballista.hu