Recent comments

Friss Hírek

Totti: A győzelem jobb lett volna



Újabb rekordot állított be tegnap az ex-válogatott támadó, de ő a három pontnak jobban örült volna.

A Serie A 31. fordulójának zárómérkőzése a fővárosi derbi volt. Ezúttal az AS Roma volt a pályaválasztó, a Lazio pedig a “vendég” csapat.

A kékek szereztek vezetést Hernanes bombájának köszönhetően az első félidőben. Fordulás után Totti egyenlített, és hiába kerültek emberelőnybe a “Farkasok”, a győzelmet érő találatot már nem sikerült megszerezniük.

Egyéb iránt az AS Roma veteránjának ez volt a 9. derbi gólja, amivel befogta az örök-ranglistán Marco Delvecchiót, és már holtversenyben övé a legtöbb találat bordó színekben a római, városi rangadókon.

“Nagyon akartam ezt a rekordot, de a győzelmet még jobban” – mondta a lefújás után Totti, aki szerint az első félidőben nagyon visszafogottan teljesítettek.

“Az elejét elszúrtuk. Nem vettük fel elég hamar a játékritmusát, ők pedig kihasználták ezt és nyomás alá helyeztek bennünket” – vélekedett a “Farkasok” csapatkapitánya.

A döntetlen egyik csapatnak sem volt jó eredmény, hiszen a Lazio maradt ötödik a tabellán és a Roma sem tudott elmozdulni a hetedik pozícióból.

Forrás: Futballista.hu