Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend

 
 
A Serie A 32. fordulójából hét mérkőzést közvetít a SportKlub, szombatra, vasárnapra és hétfőre is jutnak meccsek, köztük a genovai városi derbivel, a Milan-Napoli ezüstcsatával és a Lazio-Juventus rangadóval! 
 
Pescara-Siena, szombat, 17:55, ÉLŐ
Kiesési rangadóval kezdjük hétvégi közvetítéssorozatunkat a Serie A-ból. Szombaton a tökutolsó Pescara és 17. helyezett, már nem kieső pozícióban tanyázó Siena egymás elleni csatáját mutatjuk meg. Égető szüksége van a pontokra mindkét csapatnak, nem lesz unalmas a csata. 

Atalanta-Fiorentina, szombat, 20:30, ÉLŐ
A Fiorentina az előző körben ikszelt a Milannal, az Atalanta pedig idegenben verte az Intert 4-3-ra. A firenzeiek még harcolnak a dobogó legalsó fokáért, az Atalanta a 10. helynél előrébb már nem nagyon végezhet. 

Palermo-Bologna, vasárnap, 12:25, ÉLŐ
A Palermo továbbra is a kiesés elkerüléséért vív nagy harcot, jelenleg ugyanannyi pontot szereztek Miccoliék (27), mint a már nem kieső helyen lévő Siena. Most hazai pályán a Bologna lesz a következő ellenfél.

Genoa-Sampdoria, vasárnap, 14:55, ÉLŐ
Vasárnap rendezik a Derby della Lanternát, azaz a genovai városi derbit a Genoa és a Sampdoria csapatai között. ez lesz a hétvége egyik legnagyobb rangadója, reméljük, Tőzsér Dániel is szerepet kap majd a hazaiaknál!

Torino-AS Roma, vasárnap, 17:55, felvételről
Bikák vs. Farkasok. A Torino Bolognában ikszelt az elmúlt hétvégén, míg az AS Roma a Lazióval vívott fővárosi derbin játszott 1-1-es döntetlent. Tottiék célja valamelyik Európa-ligát érő hely elérése, és ehhez idegenben is meg kell verniük a Torinót. 

AC Milan-Napoli, vasárnap, 20:30, ÉLŐ
Vigyázó szemetek Milánóra vessétek! Vasárnap este az ezüstérem lesz tétje az Ac Milan-Napoli találkozónak. Cavaniék per pillanat négypontos fórban vannak Balotelliékhez képest a Juventus mögött, így ha nyernének, szinte tuti ellen a nápolyi ezüst. Vagyis a piros-feketéknek is nagy a tét.

Lazio-Juventus, hétfő, 20:30, ÉLŐ
A Serie A 32. fordulójának záró mérkőzése, a Lazio-Juventus találkozó igazi csemegének ígérkezik. Az őszi egymás elleni meccsük 0-0-ra végződött, amit már nem értünk, hiszen tele vannak gólerős játékosokkal a klubok. 

forrás: sportklubtv.hu