Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


A címvédő Juventus újabb nagy lépést tehet a bajnoki cím felé, a dobogóért küzdő Fiorentina és a második helyet megcélzó AC Milan egymás elleni rangadóját is láthatjuk, hétfőn pedig az olasz labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának legjobban várt mérkőzését, az AS Roma-Lazio városi derbit is megtekinthetjük! 
 
Juventus-Pescara, szombat, 17:55, ÉLŐ
Szombaton a címvédő Juventus újabb nagy lépést tehet a bajnoki cím felé. Pirlóék az utolsó helyezett Pescarát fogadják, gála várható Torinóban, a SportKlub élő közvetítésében. Ősszel 6-1-re nyert a Juve...

Bologna-Torino, szombat, 20:30, ÉLŐ
20:40-től pedig élőben közvetítjük a két középcsapat, a Bologna és a Torino egymás elleni találkozóját. A Bikák vajon felfalják a bolognait?

Fiorentina-AC Milan, vasárnap, 12:25, ÉLŐ
Vasárnap 12:25-től a dobogóért küzdő Fiorentina és a második helyet megcélzó, remek formában futballozó AC Milan egymás elleni rangadóját közvetítjük.

Udinese-Chievo, vasárnap, 14:55, ÉLŐ
Vasárnap 14:55-től jövünk az Udinese-Chievo meccsel is, az udineieknek még van esélyük az európai kupaszereplést érő helyek valamelyikére odaérni.

Inter-Atalanta, vasárnap, 20:30, ÉLŐ
Az Internazionale kikapott az elmúlt hétvégén a Juventustól, így csak győzelmekkel lehetne elfeledtetni a szurkolókkal ezt a vereséget. Az Atalanta ellen lehet javítani, bár a bergamóiak nem biztos, hogy partnerek lesznek ebben.

AS Roma-Lazio, hétfő, 20:30, ÉLŐ
Jön a szezon második római derbije, az AS Roma-Lazio rangadó, ezúttal a Farkasok pályaválasztása mellett, de hát a Stadio Olimpico az otthona mindkét csapatnak. Novemberben az egymás elleni őszi meccsükön hiába vezetett már a 9. percben, később több súlyos hibát is elkövetett az AS Roma, így a Lazio 3-2-re megnyerte a római rangadót. Pjanic 86. percben szerzett szédületes szabadrúgásgólja csak a szépítésre volt elég. Azóta is fej-fej mellett halad a két gárda, a tabellán hol azonos pontszámmal állnak, hol egy-két egységgel egymás mögött. Februárban és márciusban talán az AS Roma volt jobb formában, Francesco Totti egyenesen szárnyal, szebbnél szebb gólokat rúg, remekül mozgatja csapatát, olyannyira, hogy még a válogatottbeli reaktiválása is szóba került. 36 évesen azért ez nem semmi…A Lazio játékosai kegyetlen terhelést kapnak, még három fronton is harcban állnak, bejutottak az Olasz Kupa fináléjába és az Európa-liga negyeddöntőjében is érdekeltek. A hosszabb kispad és a jó forma Tottiék mellett szól, na meg a bosszúvágy az őszi vereség miatt.

forrás: sportklubtv.hu