Recent comments

Friss Hírek

Serie A: Eltiltják a milánóiak meccsét vezető bírókat?


Olasz lapértesülése szerint Paolo Tagliavento és Andrea Gervasoni egy hónapig nem vezethet mérkőzést a Serie A-ban a hétvégi rossz vitatható teljesítménye miatt. 

A La Repubblica információja szerint játékvezetők kijelöléséért felelős Stefano Braschi úgy döntött, hogy megbünteti a párost, miután a 31. fordulóban velük volt elfoglalva a közvélemény.
 
Tagliavento a Fiorentina–Milan 2–2-es döntetlennél előbb Nenad Tomovicsot állította ki kissé szigorúan, majd két hazai büntető után a hajrában Facundo Roncaglia előbb nagyot lökött saját ötöse előterében, majd kezezett egyet, szankció nélkül.

A mérkőzést követően Mario Balotelli hangot is adott nemtetszésének, amiért hárommérkőzéses eltiltásban részesült (a Milan fellebbezett – a szerk.)

Gervasoni pedig az Inter hazai Atalanta elleni mérkőzésén (amelyen 3–1-ről fordítva 4–3-ra nyert a vendégcsapat) adott meg véleményes büntetőt a nagy feltámadás bemutató bergamóiaknak.

„Ezek a hibák elfogadhatatlanok. Arra bíztatjuk a játékvezetői hatóságokat, hogy biztosítsák a lehető legjobb felkészülést, hogy a bírók tökéletes formában és koncentrációval vezessék a mérkőzéseket a szezon eme döntő fázisában” – mondta Maurizio Beretta a Serie A elnöke.

forrás: NSO