Recent comments

Friss Hírek

Roma: Osvaldót a Spursnek ajánlották




A hírek szerint a Roma 9,5 millió euróért a Tottenhamnek ajánlotta Pablo Osvaldót.

A csatár az elmúlt meccseken csak a kispadon kapott szerepet és az elmúlt időszakban egyre jobban a szurkolók céltáblájává vált. Az Evening Standard információi szerint a Roma szeretne megválni a játékostól és felajánlotta megvételre az angol csapatnak.

"Osvaldo egy igazi tehetség, de valami mindig hiányzik, nála például a személyiségével van gond."- nyilatkozta a volt Bologna mester, Franco Colomba a Radio Kiss Kiss-nek.

"A futball csapatsport és csak ez számít, kivéve ha minden meccsen két gólt szerzel. Ő szeretne lenni a főszereplő, de amikor csak a kispadon kap helyet, mindjárt utálkozva közeledik a csapattársai felé. Egy csapatban még akkor is, ha csak a kispadon kapsz helyet, részese vagy a meccsnek, de Osvaldo ezt nem képes elfogadni és ennek fizeti meg a következményeit."

"A Bolognánál Marco Di Vaio, Marcelo Zalayeta, Martins Adailton és Osvaldo is a játékosom volt, a kiesés ellen harcoltunk és habár tudtam, hogy mennyire jó játékos, de nekem olyanra volt szükségem, aki csapatjátékos." 


forrás: asroma.hu