Recent comments

Friss Hírek

Milan: Dedé helyett Sakho?




A milannews.it beszámolója szerint Dedé megszerzése egyre nehezebb feladatnak tűnik, így újra a Milan látókörébe került a PSG francia védője, Mamadou Sakho.
 
Az elmúlt hetekben több hír szólt arról, hogy a piros-feketék Anderson Vital da Silva, ismertebb nevén Dedé leigazolásával szeretnék megerősíteni a védelmet, és akár 12 millió eurót is áldoznának a transzferre.

A legújabb hírek szerint azonban a fiatal védő iránt már a Corinthians is érdeklődik, és könnyen elképzelhető, hogy csak a hazai rendezésű Világbajnokság után tenné át székhelyét Európába.

A Milan számára kellemetlen fordulat után a klub vezetői kénytelenek voltak új kiszemelt után nézni, de állítólag Mamadou Sakho személyében már meg is találták az ideális jelöltet. A 23 esztendős hátvéd az idei szezonban 28 mérkőzésen kétszer volt eredményes, és az ára a transfermarkt.co.uk internetes portál szerint körülbelül 13-15 millió euró.

Sakho pontosan beleillik a Milan fiatalítási terveibe, mert még profi karrierje elején jár, de ennek ellenére már rendelkezik a megfelelő tapasztalattal. Intő jel lehet azonban Taye Taiwo esete, aki szintén Franciaországból érkezett, de messze nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

forrás: acmilan.hu