Recent comments

Friss Hírek

Ljajic: Folytatnunk kell az utunkat



Lelkes és elhivatott a Fiorentina fiatal szerb csatára, Adem Ljajic csapata hétvégi, AC Milan elleni talpraállását követően. 

Elmondása szerint egy ilyen meccs (a Fiorentina 0-2-ről mentett pontot hazai pályán) biztosan olyan lendületet ad majd nekik, amely a szezon végéig segíteni fogja őket céljaik elérésében. Sajt személyes céljai között egyelőre a harmadik hely elérése szerepel.
 
"A Milan elleni felállásunk nagy lendületet ad majd nekünk a szezon hátralévő részére, ami olyan lesz, mint egy bajnoki döntő. Folytatnunk kell az utunkat, mindig a következő meccsre kell koncentrálnunk, mert a Milan elleni mérkőzés már a múlt."

"Diego Della Valle beszélt velem nemrég és azt mondta, hogy folytassuk tovább, amit most csinálunk, akkor elérjük majd az álmainkat - köszönöm neki. Minden játékos arról álmodik, hogy nagy játékos lesz belőle, természetesen nekem is megvan ez az ambícióm, de nem szeretek álmodozni, jobban szeretem a valóságot."

A Fiorentina az Atalanta otthonában játssza következő meccsét, Ljajic vélhetően ismét szerepet kap, mivel Jovetic újfent a maródiak listáját gazdagítja.

"Nagyon sajnálom, hogy megint sérült. Mind látjuk rajta a vágyat, hogy játszhasson, hogy segíthesse a csapatot. A Milan elleni meccset megelőző héten egyáltalán nem edzett velünk, de végül mégis kezdett, ez mutatja, milyen hihetetlen akaratereje van. Remélem olyan hamar visszatér, amennyire csak lehetséges."

"Jelenleg mindig csak a következő meccsemre és a következő gólomra gondolok, aztán majd meglátjuk.

A jövőm? Majd a bajnokság végén beszélünk róla. Remélem, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában léphetek pályára a csapattal." - értékelte saját helyzetét Ljajic, akinek 2014. június 30-án jár le a szerződése, de több klub is szeretné soraiban tudni őt.

A szerb csatár végül néhány gyerek kérdéseire válaszolt.

"Véleményem szerint Tomovic kiállítása nem volt jogos. Nagyon örülök, hogy gólt lőttem a Milan ellen, mert új esélyt adott nekünk a meccsen és segített a csapatnak.

A Juventus? Nem, nem mondhatnám hogy antipatikusak nekem.

A világon a legjobb játékos Cristiano Ronaldo, a kedvencem pedig Kaká, a szerbek közül pedig Sasha Ilicic a Partizanból. Nyolc éve kezdtem meg a labdarúgó pályafutásomat.

A legszebb gólom? A Lazio elleni, ebből az évből. Reméljük, hogy el tudjuk érni a Bajnokok Ligáját: most próbálkozunk, aztán majd meglátjuk."

forrás: azzurri.co.hu