Recent comments

Friss Hírek

Leonardo: Soha nem mentem volna el, ha nincs Berlusconi


A Paris Saint-Germain sportigazgatója, Leaonard elmondása szerint egész karrierjét a Milannál töltötte volna, ha nem veszik össze anno Silvio Berlusconi elnökkel.

Leonardo játékosként 1997 és 2001 között, valamint a 2002–2003-as idényben erősítette a milánói együttest, majd játékosügynökként segédkezett többek között Kaká és Pato megszerzésénél a piros-feketéknél mielőtt 2009-ben vezetőedzőnek nevezték ki, de a klubelnökkel kapcsolatos vitáit követően a szezon (amely során a 3. helyen végzett az együttes) végén elváltak a felek útjai, ezután pedig a városi rivális Internél vállalt állást, majd következett a párizsi lehetőség.

„Azt hittem, a Milannál töltöm karrierem hátralévő részét – mondta Leonardo. – Soha nem mennék vissza azonban, miután összevesztünk Berlusconival.”

„Brazíliában azt mondjuk, hogy aki üt az felejt, akit megütnek, az viszont soha. Számomra a Milan nem Berlusconit jelenti, hanem egy nemzetközi kincset. Számomra az ideális klubnál Massimo Moratti (az Inter elnöke) lenne az elnök és Adriano Galliani (a Milan alelnöke) az igazgató” – folytatt a brazil szakember.

Leonardót az elmúlt időszakban az Interrel hozták összefüggésbe, a fekete-kékeknél Marco Branca technikai igazgatót váltaná a hírek szerint.

„Gyakran beszélek Morattival, de ez nem jelenti azt, hogy visszamegyek. 

 Az edzősködés túlságosan komplikált, az igazgatói állás az ideális számomra” – tette hozzá Leonardo, aki, mint arról már beszámoltunk, nem szándékozik elengedni a Juventushoz a szezon végén sem Zlatan Ibrahimovicot,  sem Marco Verrattit. 

forrás: NSO