Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Anelka szeretne maradni




A veterán csatár arról próbálja meggyőzni Antonio Conte vezetőedzőt, hogy tartsa meg őt a következő szezonra is.

Nicolas Anelkának esze ágában sincs felbontani szerződését a Juventusszal, és minden erejével azon dolgozik, hogy kiérdemelje a szerződéshosszabbítást, állítja a goal.com.

Múlt héten még arról szólt a fáma, hogy a korábbi francia válogatott játékos ki akar lépni az 5 hónapos szerződéséből, amit januárban írt alá a Bianconerivel. 

Azonban Anelka, aki ingyen érkezett Torinóba a Shanghai Shenhua csapatától, "hülyeségnek" nevezte ezeket a híreszteléseket, és elmondta, szeretné meghosszabbítani torinói tartózkodását.

A hírek szerint a 34 éves játékos mind az edzőit, mind a játékostársait lenyűgözte az edzéseken mutatott hozzáállásával, valamint azzal, ahogyan a mellőzését kezeli, mivel eddig mindössze kétszer kapott szerepet a Juventusban.

Valójában Anelka minden erejével azon ügyködik, hogy felépüljön a hátsérüléséből, ami már a Torinóba érkezése óta gyötri, így pluszedzéseket végez, hogy javítsa az állóképességét, valamint kinyilvánítsa elkötelezettségét a klub felé abban a reményben, hogy új szerződést kap.

Ugyanakkor eléggé kétséges, hogy vajon a Bianconeri vezetői mennyire számítanak egy olyan játékosra, aki alig kapott szerepet a csapatban, különösen úgy, hogy nyáron már biztos Fernando Llorente érkezése.

De Anelka továbbra is határozott, hogy bizonyítson Antonio Conténak, akinek az egész keretére szüksége lesz a közelgő sűrű program során.

forrás: Juventusfc.hu