Recent comments

Friss Hírek

Inter: Ég a ház, Moratti!



Sűrűn vakargathatja a fejét mostanában Massimo Moratti, az Inter elnöke. 

Mit is kellene tenni, hol lehet a hiba? Be kell látni, a „szegény embert az ág is húzza” alapon a szerencse is messze elkerüli a Nerazzurrit. 

Azonban az, hogy a bajnokság legfontosabb szakaszába érve a 36. életévét taposó Tommaso Rocchi maradt az Inter egyetlen klasszikus csatára, aki kis híján azt is elfelejtette az elmúlt években, milyen érzés gólt szerezni, sokkal mélyebb problémáról árulkodik.

A Corrierre dello Sport úgy tudja, hogy a vezetőség fejében lassan, de biztosan kezd megragadni a gondolat, mely szerint a számtalan sérülés miatt akár a csapat orvosát, Dr. Franco Combit is terhelheti némi felelősség. A hírek szerint a doktor pozíciója igencsak meggyengült az utóbbi időben.

Lássuk be viszont; arról már nem Combi tehet, hogy a tehetséges horvát csatárt, Marko Livajat, aki ráadásul már bizonyított is, elpasszolták a télen, majd hoztak a helyére egy (mindeddig) hasznavehetetlen Rocchit. Mindezt úgy, hogy eleve nem dúskált a klub jobbnál jobb formában lévő támadókban. Nem lepődhetünk meg hát azon sem, hogy az átigazolásokért felelős Auselio és Marco Branca nevéről, valamint lehetséges utódjaikról is egyre többet cikkez az olasz sajtó.

Nem megsértve a jó öreg milánói olajmágnást, de jó néhány vélemény szerint Morattinak mindemellett talán érdemes lenne kicsit magába szállnia, hiszen ahogy a régi mondás tartja; fejétől bűzlik a hal.

Mindenesetre idén nyáron éppen itt az ideje egy igazi forradalomnak az Internél, mert bár tavaly is ezt ígérték, nem történt semmi, sőt...

forrás: azzurri.co.hu