Recent comments

Friss Hírek

Conte: A jobb csapat ment tovább


„Felébredtünk gyönyörű álmunkból, de akkor is Európa legjobb nyolc csapata között végeztünk – mondta a Juve-mester Antonio Conte.

– A jobb csapat ment tovább, amelyik kétszer is győzött. A németek régóta együtt játszanak és egyre jobbak és jobbak lettek. Nem is olyan abszurd azt mondani, hogy ez minden idők legjobb Bayernje. 

Fizikálisan borzasztóan erős, a csapat minőségi játékosokból áll. Amikor hozzánk kisorsolták őket, láttam még esélyt a továbbjutásra, no és arra, hogy megtapasztaljuk, mire vagyunk képesek egy szupercsapat ellen. Vannak olyan napok, amikor a száztíz százalékos teljesítmény sem elég.

Látták ezt szurkolóink is, akiket most is csak dicsérni tudok, nagyon büszke vagyok rájuk. Számunkra nagy lehetőség adatott most, hogy rutint szerezzünk, a legjobb nyolc közé jutás rendkívüli eredmény. Hosszú utat kell még bejárnunk, most látjuk csak igazán. 

forrás: NSO

Két lábbal kell állnunk a földön, nem akarok semmiféle nyafogást hallani majd nyáron az edzőtáborban. Aki ilyen, nem is nyer semmit egész életében. Jövőre szeretnénk valamit nyerni mi is Európában, vagy legalább eljutni az elődöntőbe!”