Recent comments

Friss Hírek

Chiellini: A tempó volt a kulcs


Giorgio Chiellini elismerte, hogy a Bayern München által diktált tempó volt a tegnap esti meccs kulcsa, de a Juventus tudja, hogy képes jobban játszani.


A Bianconeri veretlenül, 4 kapott gól nélküli meccsel a háta mögött érkezett az Allianz Arénába, de ott a bajorok 2-0-ra győzedelmeskedtek.

"Tudtuk, hogy nehéz lesz. A Bayern nagyon magas tempóban játszott, és mi nagyon megszenvedtünk, hogy úgy hozzuk ki a labdát, ahogy megszoktuk" - mondta Chiello a Sky Sport Italiának. "Nyilvánvalóan jobbra számítottunk, de még hátravan 90 perc, és nem fogjuk feladni. Van egy hetünk felkészülni, és a legvégéig fogunk harcolni."

Stephan Lichtsteiner és Arturo Vidal megkapták második sárgájukat ma este, így eltiltásuk miatt nem lesznek bevethetők a torinói visszavágón.

"Magasabb tempóban kell játszanunk, mert a ma esti játékuk intenzitása nagy nyomás alá helyezett minket. Nem szabad a Bayernre gondolnunk, csak magunkra. Tudjuk, hogy sokkal jobban is tudunk játszani, és megbánás nélkül fogunk álmodni a legvégéig."

forrás: Juventusfc.hu