Recent comments

Friss Hírek

Ascoli: Zaza a Napoliban szeretne játszani


Felkapott lett Simone Zaza neve az olasz átigazolási piacon, miután a fiatal csatár eddig 18 góllal segítette a Serie B-ben való bentmaradásért küzdő Ascolit.

A mindössze 21 éves támadót az olasz foci egyik legnagyobb reménységeként tartják számon és szóba hozták már többek között a Juventusszal, a Milannal és a Napolival is. Ügynöke szerint Zaza legszívesebben utóbbi klub mezét öltené magára.

Bár 40 pontjával csak a 19., rájátszást jelentő helyen áll az Ascoli a Serie B-ben, a csapat joggal reménykedhet még, hiszen a mezőny elképesztően szoros, így mindössze 6 pont választja el őket a 10. helytől. Elég lehet két jó meccs, és az Ascoli máris elkerülhet a veszélyes pozícióból - ráadásul van egy játékosuk, aki fiatal kora ellenére képes lehet hátára venni a csapatot.

Csapata 45 góljából 18-at szerzett Simone Zaza, aki ezzel hármas holtversenyben 2. a liga góllövőlistáján.

Feczsein Róbert csapattársa azonban hosszú ideje nem volt eredményes, ami meg is látszik csapata teljesítményén: utolsó 5 meccséből 4-et elveszített az Ascoli. A fiatal támadót már körbeudvarolták Itália legnagyobb csapatai, most pedig ügynöke szólalt meg vele és jövőjével kapcsolatban.

"A Milan? Csak a médiában létezik az érdeklődésük, minket nem kerestek meg. Az azúrkékek projektje viszont nagyon érdekesnek tűnik." - nyilatkozta Christian Maifredi a Radio Kiss Kiss-nek.

"Zaza jövője a Sampdoriával való szerződésétől függ, hiszen jelenleg az van életben. Előre kell majd látnunk, milyen feltételekkel kezdhetünk tárgyalni és mik a lehetőségeink a Doriával kapcsolatban. Vannak csapatok, amelyek szíves örömest a soraikban tudnák Zazát, ezek közül azt fogjuk választani, amely Simone számára a legjobb technikai feltételeket fogja kínálni. 

A Napoli? Nagyon érdekesnek tűnik az érdeklődésük."

"Azt kell hogy mondjam, hogy semmit nem tudok a Milan érdeklődéséről, csupán a médiában hallottam róla, hogy a Rossoneri szeretné megszerezni az ügyfelemet. Zaza szerződése 2014 nyarán lejár Genovában, éppen ezért látok rá jó esélyt, hogy még az idén értékesti őt a klubja. Simone bizonyára egy nagyobb klubhoz igazol majd, a Sampdoriás szerződése véleményem szerint nem lesz meghosszabbítva, így az ő érdekük is az, hogy még idén eladják. A többit már a játékos idei teljesítménye alapján kell meghatározni."

"Hogy ideális helyettese lenne Icardinak? A Sampdoria szeretné megtartani őt, de figyelembe kell venni, hogy mit szeretne a fiú. Ez a kulcs a probléma megoldásához, meg kell találnunk a tökéletes szerződést. 

Minden ajánlatot értékelni fogunk. Simone az elmúlt hónapok során beérett, és megmutatta az erejét, a hatalmát, az akrobatikus képességeit, a sokoldalúságát és a gólérzékenységét. Zaza oda fog menni, ahol a legjobb technikai feltételeket fogja találni. A Napoli egy remekül megtervezett projektet visz végbe.

A Napoli az a Napoli, Simone nagyon szívesen szerződne ide, de előbb meg kell gondolnunk a dolgokat."

forrás: azzurri.co.hu