Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: Túl sokan kritizálják a csapatot




A Lazio elleni meccs után a Torino vendége lesz a Roma, majd szerdán az Internazionale ellen mérkőzik a kupában.

"Könnyű negatívumokat találni az elmúlt két meccsből, de alapvetően az a vád érte a Romát, hogy nem megfelelően állt hozzá a Lazio elleni meccshez, ami nem igaz."- jegyezte meg Andreazzoli.

"Szerintem pedig pont példamutató volt a hozzáállásunk, aztán voltak jó helyzeteink a meccsen, amíg gólt nem kaptunk. A tizenegyes után a csapat újra magára talált és példamutatóan teljesített, amivel könnyen megnyerhette volna a meccset. A teljesítmény elemzése nem csak és kizárólag az eredményen alapul."

Ivan Piris és Pablo Osvaldo letöltötték eltiltásukat, így újra a keret tagjai, azonban az elmúlt órákban az olasz sajtó szerint Osvaldót kioktatta az öltözőben Nicolas Burdisso azzal kapcsolatban, hogy miként kellene viselkednie.

"Osvaldo remekül van. A csatár posztja nagyon kemény és a történelemben már sok komoly történet van erről. Ha egy csatár nem szerez gólokat, akkor mindig könnyen formán kívül kerül és nehezen találja meg az egyensúlyt. Osvaldónak nem volt szerencséje, ráadásul a körülmények is rosszul alakultak és végül belekerült egy körforgásba, ami csak ártott neki. Viszont az igazság közel sem ilyen, mint ahogy a média lefesti, de persze sajnálatos, hogy nem tudja azt hozni, amit várnak tőle."

"Ha azt mondom, hogy az öltözőben nem történt semmi, akkor azt mondják rám, hogy hülye vagyok. Bizonyos dolgok mindenhol megtörténnek, még a családokban is, csak a családok utána nem kürtölik világgá a dolgot. Ez mindössze a jó magatartás alapelve."

"Az egyáltalán nem jó, hogy az újságírók mondják meg, hogy kinek kellene távoznia és ki nem jó a Romába. Szívesen mellőzném az újságok olvasását, hiszen ha olyan jelenik meg, ami nem igaz, akkor nem is érdekli az egész. Azért vagyok itt, hogy segítsek a csapaton és nem azért, hogy karriert építsek. Napi 24 órát dolgozom és minden bosszant, ami a csapatnak árt, akár egyes játékos nem megfelelő viselkedése is."

"Ami pedig a vasárnapi ellenfelünket illeti, egy olyan csapatról van szó, amelyik teljes mértékben tisztában van azzal, amit tesz és ahogyan teszi, ez pedig Venturának köszönhető. Mindenkinek komoly problémát tudnak okozni ezért remélem, hogy limitálni tudjuk ezt a határozottságukat."

A Torino elleni keret: Balzaretti, Bradley, Burdisso, Castan, Destro, De Rossi, Dodo, Florenzi, Goicoechea, Lamela, Lobont, Lopez, Lucca, Marquinho, Marquinhos, Osvaldo, Perrotta, Piris, Pjanic, Romagnoli, Stekelenburg, Tachtsidis, Taddei, Torosidis, Totti 


forrás: asroma.hu