Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: A derbi többről szól, mint a 3 pont


Első derbijére készül Aurelio Andreazzoli, aki elismerte, itt többről van szó, mint a megszerezhető 3 pont.

"Hatalmas egyéni elismerés ez számomra, hogy én készíthetem fel a csapatot a derbire és ezért szeretném minden aspektusát kiélvezni."- kezdte Andreazzoli a sajtótájékoztatót.

"Nagy teher számunkra, hogy a legutóbbi 3 derbit megnyerte a Lazio, de nekünk csak erre a meccsre szabad fókuszálni. Ha valami hatással lehet erre a meccsre, akkor az a Palermo elleni vereség. Nagyon fontos, hogy megőrizzük nyugodtságunkat, hiszen nagyon sok piros lap volt az elmúlt derbiken. Nyilvánvaló, hogy ha nyertünk volna a Palermo ellen, akkor most 3 ponttal többünk lenne és az elmúlt meccsek eredményeinek köszönhetően magabiztosabbak lehetnénk."

"Ami a felállást illeti, a keret alkalmas arra, hogy többféle rendszerben játsszunk, mert olyan játékosok állnak a rendelkezésemre, akik képesek bármilyen helyzetben megállni a helyüket. A derbi többről szól, mint három pont. Fontos, hogy nyomás alatt is képesek legyünk szenvedni és ezt a nyomást pozitív energiává alakítani."

A mérkőzést személyesen tekinti meg James Pallotta, aki Bostonból érkezett Rómába.

"Mindig megtiszteltetés őt látni. Egy nehéz időszakban jött el megnézni minket és reméljük, hogy meg tudjuk ajándékozni élvezetessel. Kértem a játékosokat, hogy találják meg a Palermo elleni rossz játék okát, ahol tényleg vereséget érdemeltünk és szerintem most tudjuk, hogy mi az az út, amit járnunk kell."



Osvaldo és Piris eltiltás miatt nem léphetnek majd pályára, míg Balzaretti nem épült fel a sérüléséből, azért kimaradt a keretből.

A Lazio elleni keret: Bradley, Burdisso, Castan, Destro, De Rossi, Dodo, Florenzi, Goicoechea, Lamela, Lobont, Lopez, Lucca, Marquinho, Marquinhos, Perrotta, Pjanic, Romagnoli, Stekelenburg, Tachtsidis, Taddei, Torosidis, Totti 


forrás: asroma.hu