Recent comments

Friss Hírek

Conte: Hátborzongató érzés, mikor kijövünk a kijáróból...


Antonio Conte részt vett az idény első Juventus Member video chatjén, amelyet az Area 12-ben található Juventus Store-ban tartottak. A szakvezető, az interjú megkezdése előtt, autogramot osztogatott, fényképezkedett, és kezet fogott a helyszínen jelenlévő szurkolókkal.
„1991-ben igazoltam a Juventushoz. Leccéből jöttem és 13 évig voltam a klubnál, ezalatt csapatkapitánnyá váltam. A Juventus megtanított arra, hogyan győzzek és, hogy ennek eléréséhez a megfelelő mentalitással kell pályára lépni. Ha valakinek egyszer sikerül győznie, akkor már nincs megállás…”
S a Juventus előbb-utóbb trófeát fog szerezni: „Azon dolgozunk, hogy visszahozzuk szurkolóink büszkeségét és elvegyük az ellenfelek örömét. Bízzanak a játékosokban, akik rendkívüli idényt tudhatnak magukénak s már az első naptól kezdve elkötelezettségükről tettek tanúbizonyságot.”
Habár rengetegen teljesítenek jól idén, Conte mégis Vidal teljesítményére a legbüszkébb: „Arturo leigazolása nagyon fontos volt. A felkészülési időszak végén csatlakozott hozzánk a Copa Américát követően. Egy játékost videón megnézni egy dolog, más azonban élőben látni… Leigazolását követően új ötletekkel kellett előállnom, ha kivenném Marchisiot, Pirlot, vagy Vidalt a középpályáról, az már túl sok lenne. Más taktikai felállásokon kezdtünk el dolgozni és hamar tudatosult bennünk, hogy Arturo személyében kvalitás és intenzitás került a csapatba.”
A szakvezető végül a szurkolókról beszélt: „A szurkolók közelsége azt jelenti, hogy ők a 12-ik játékos a pályán. Hátborzongató érzés, mikor kijövünk a kijáróból és halljuk, ahogyan a himnuszunkat éneklik. Büszkék vagyunk, ha sikerül őket elégedettséggel eltölteni egy-egy mérkőzést követően.”
juventushungary.hu