Recent comments

Friss Hírek

Thiago Silva: Nagyon szórakoztató meccs lesz


Massimiliano Allegri együttese holnap este fogadja a San Siróban az Arsenalt. A milánóiak kitűnő védője, Thiago Silva nehéz mérkőzésre számít és véleménye szerint hiba lenne, ha csak az angol klub legveszélyesebb támadójára, Robin van Persiere koncentrálnának.
„Az Arsenal egy remek csapat, így mindenkire oda kell figyelnünk, nem csak Van Persiere. Minden játékosukat figyelemmel kell tartanunk, mert az összes minőségi labdarúgó. Ha ma csak egy játékosról beszélünk, lehet holnap egy másik lesz a címlapokon.”
Thiago Silva példának okáért a londoniak aktív legendáját, Thierry Henryt emelte ki.
„Ő egy olyan játékos, aki nagyszerű múlttal bír, nem csak az Arsenalnál, hanem a francia válogatottnál is. Vigyáznunk kell vele, mert minden mérkőzésen jól teljesít. Ha adunk neki egy kis teret, biztosan gólt szerez, páratlan minőség.”
„Az Arsenalnak kiváló játékoskerete van, de nekünk is. Ez a mérkőzés nagyon szórakoztató lesz a közönség számára. Reméljük, hogy holnap le tudunk venni a vállunkról egy kis terhet a visszavágóra, de tudjuk, hogy Van Persie és Henry is képes egy villanással eldönteni a találkozót.” - nyilatkozta Thiago Silva.
azzuri.blog.hu